LACTIS – természetesen egészséges

„Cégünk, a LACTIS Kft. tejtermékek gyártására szakosodott.

1994-ben alakult, székhelye kezdetben Farkaslakán volt, majd 1996-ban Székelyudvarhelyre költözött. Alapítói: Bíró József, Simon Béla, Kovács Mihály, Kovács Pál és Jakab Antal. A Lactis Kft. 6 alkalmazottal kezdte meg működését, jelenleg 35 alkalmazottat foglalkoztat. 2001-től cégünk fokozottabb fejlődést könyvelhet el, évi átlag 30%-os növekedési ütemmel. A 2007-es évre elértük az egymillió eurós forgalmat. Részt vettünk a Hargita megyei iskolatej programban a 2002-2006-os és a 2009-2010- es periódusban. Megvalósítottunk egy Sapard-befektetést a termelési kapacitásunk növelése és minőségi fejlesztése céljából. 1995 óta kapcsolatot tartunk fent a bukaresti élelmiszerkutató intézettel, ennek eredményeként fejlesztettük ki a saját probiotikus és szimbiotikus termékcsoportjainkat. Cégünk ISO 9001, illetve ISO 22000-es (HACCP) minőségbiztosítási rendszer tanúsítvánnyal rendelkezik. Termékeink főbb jellegzetessége, hogy természetesek és egészségesek, kiváló alapanyagból, a Hargita hegyvidékről begyűjtött tejből készülnek és adalékanyagmentesek. Hosszú távú terveink: az ökotermékek fejlesztése és a piacvezetői hely megszerzése regionális szinten ebben a szegmensben. Mondhatnánk, hogy a Góbé-termék születésénél is bábáskodtunk, hisz mi voltunk az első partnerei.
Azért szálltunk be Góbétermékcsaládba, mert úgy éreztük, hogy természetes és adalékanyagoktól mentes termékeink méltón viselhetik a székelyföldi üzletlánc hagyományos termékeit felvonultató Góbé-termék márkanevet.

GÓBÉ-ALUDTTEJ

A termék 100%-ig természetes, friss havasi tejből készült, homogénezés, pasztőrözés és tejsavbaktériumok hozzáadásával. Megőrzi a tej eredeti tápértékét egy könnyebben emészthető formában. Jellegzetes, kellemesen savanykás, enyhén csípős
ízű, frissítő hatású. Fogyasztása mindenkinek ajánlott. Tanúsított minőségbiztosítási rendszerben készült termék.

GÓBÉ-TEJFÖL

Friss tehéntejből nyert tejszínből készül, pasztőrözéssel, homogénezéssel és válogatott tejsavbaktériumok hozzáadásával. Nem tartalmaz semmiféle tartósítószert vagy mesterséges adalékanyagot, 100%-ig természetes termék. Viszkózus állagú, homogén, zsírcsomóktól mentes, kellemes enyhén savanykás ízű és aromájú, tejsavas erjedésre emlékeztető. Magas tápértékének köszönhetően a tejföl gyerekeknek, fiataloknak és egészséges felnőtteknek javallott fogyasztásra. Magára vagy tehéntúróval keverve
egyaránt fogyasztható. Tanúsított minőségbiztosítási rendszerben készült termék.

GÓBÉ-TEJ

Félsovány pasztőrözött termék, mely friss havasi tehéntejből készül. A tejet az élet csodaszerének is hívják az összetételének köszönhetően, amelyben megtalálható az összes, a táplálkozáshoz és az emberi test fejlődéséhez szükséges tápanyag. Magas fehérjetartalommal rendelkezik, amely könnyen emészthető és magas biológiai értékű. A laktóz (tejcukor) tartalmának köszönhetően a tejnek édeskés íze van, könnyen felszívódik a szervezetbe. A zsírtartalma mellett a tejcukor egy fontos energiaforrás. A tejben található ásványi sók különösen fontosak, mineralizáló hatásuk van a fiatal szervezetekben és az időseket megóvják a meszesedéstől. Az étkezési tej tartalmazza a vitaminok többségét, mint például: A, B1, B2, B6, B12, C, D, E és K. Főleg azon személyeknek ajánlott, akik zsírban szegény, diétás étrendet folytatnak, de mindenképpen szükségük van a tej kiegyensúlyozott összetevőire.

Elérhetőség:

LACTIS Kft.
Bethlenfalvi út 31. szám
535600, Székelyudvarhely
Tel.: 0266-216011
Fax: 0266-213954
Web: www.lactis.ro