Közösségi kártya

Közösségi-kártya

Szeretné a helyi közösséget támogatni úgy, hogy közben kevesebbet fizet?

Csatlakozzon Ön is a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány és a Székelyföldi üzletlánc közös kezdeményezéséhez! Ilyen módon, többek között, a "Városi Kaláka" programot támogatja, amely egész Udvarhelyszéken segít élhetőbbé tenni környezetünket, szebbé, biztonságosabbá játszótereinket.

Az 1+1 = Több, mint 2%! elnevezésű kampány keretében lehetősége nyílik a székelyudvarhelyi Merkúr áruházban, valamint a 4 Szuper üzletünkben igényelni, illetve használni a Közösségi Kártyákat.

Még nincs Önnek Közösségi Kártyája?

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány székhelyén a Szentimre utca 17 szám alatt, illetve a Merkúr áruház élelmiszer részlegén és a Szuper üzletek pénztárainál lehet igényelni. A kártyaigényléstől számítva 5 munkanapon belül aktiválódik rendszerünkben, ezt követően Ön minden egyes vásárlás alkalmával, készpénz és bankártyás fizetés esetén első lépésként átadja a kártyáját a pénztárosnak, hogy beolvastassa rendszerünkkel, ezután már a megvásárolandó termékek következnek.

A rendszer automatikusan 1% kedvezményt ad helyben Önnek, kivéve a dohány árut és az akciós termékeket. A kedvezmény mellett az üzletlánc további 1%-ot a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványnak adományoz.

Egy mondatban összegezve: Önnek nálunk kell vásárolnia a kártyát használva, így Ön minden vásárlásnál spórol és a helyi közösséget is támogatja.

Használja minden vásárlásnál!

Közösségi Kártyája az igényléstől számított 5 munkanapon belül aktiválódik. Minden egyes vásárláskór elöször a kártyát kell odaadni a pénztárosnak, hogy a rendszer beazonosítsa és így jóvá íródjon a végén a kedvezmény. Csak készpénzes és bankkártyás fizetés esetén használható, ételjegyek esetében nem vehető igénybe.

A rendszer automatikusan vonja vissza az 1% kedvezményt, kivéve az akciós termékeket és dohányárut. Minden hónapban a rendszer által összegezett 1%-ot átutaljuk az alapítvány számlájára.

Igényeljen kártyát és vásároljon nálunk! Sok kicsi sokra megy ! Mindannyiunkért!