Gyergyói tojás- Import Export Pal-Mar Kft

Az Import-Export Pal-Mar cég1991-ben alakult, mint korlátolt felelősségű társaság Gyergyószentmiklóson, Hargita megyében.

Egyedüli alapító tagja Ivácson Pál. Kezdetekkor a vállalkozás fő tevékenysége a vendéglátás volt 2006-ig, majd 2006-tól a szárnyas nevelés es tojástermelés lett.

2009-2011 között a farm teljes mértékben megújult, az Európai Uniós szabályoknak megfelelően a FEADR program kereten belül. Gépesített etető és itató rendszerrel működnek. A csomagolás automata tojásleszedő, válogató, osztályozó és csomagológéppel történik. Jelenleg két termelő-istállót és egy csirke-neveldét működtetnek. Romániát tekintve, a farmjuk a legmodernebben felszerelt farmok közé tartozik.

1991-ben 8 emberrel kezdték a működést, jelen pillanatban 14 munkatárssal dolgoznak, amely szám magába foglalja az irodai személyzetet és a szakmunkásokat egyaránt.

A gyergyói tojás fontos megkülönböztetője a házias jellege. Ez a jelleg a táp beltartalmi értékének köszönhetően biztosítható. A minőség folyamatosságának megőrzése érdekében a tápot kizárólag Magyarországról szerzik be.
A vállalkozás vezetősége mindennél fontosabbnak tartja a minőségi áru előállítását és a minőség folyamatos megőrzését, a vásárlók szakszerű, gyors es versenyképes kiszolgálását.

Jövőbeni céljuk a Biomasszával való áramfejlesztés.

Amikor az Import-Export Pal-Mart felkérték, legyen Góbétermelő, gondolkodás nélkül elfogadták a felkérést, mivel ez számukra az eddigi munkájuk elismerését és egyben egy megtiszteltetést is jelentett.

 

Sc Import-Export Pal-Mar Srl
535500 Gyergyószentmiklós
Pompierilor Ut., 156 szam
Megye : Hargita
Cegvezeto :Ivacson Pál
Mobil: 0744-693.022

E-mail:ivacsonpal@gmail.com
Web: www.gyergyoitojas.ro