HARMOPAN – Az igazi kenyér nálunk sül!

AA HARMOPAN Rt. több mint négy évtizedes tapa sztalattal rendelkezik minőségi lisztek és péktermékek gyártásában és forgalmazásában. Csíkszeredában két pékségünk és egy süteményrészlegünk, Székelyudvarhelyen, Székelykeresztúron, Gyergyószentmiklóson és Maroshévízen egyegy pékségünk üzemel. A megye egész területére kiterjedt üzlethálózatunk 40 üzletet foglal magába jelen pillanatban. Csíkszeredában búza- és kukoricamalmot, Fenyéden rozs- és búzamalmot üzemeltetünk. Saját őrlésű malomipari termékeinket az ország több régiójába szállítjuk. Továbbá hat nagybani lisztlerakatot is működtetünk Hargita megye területén. Nevünk az évek során összefonódott a hagyományos szóval. Hagyományos malom- és pékipari termékeinkkel a székely emberek által őrzött szokások és ízvilág alakítói és részesei lettünk.

A folyamatosan fejlődő technológia által lehetővé vált, hogy az életet jelentő búzából malmainkban finomra őrölt liszttel klasszikus ízvilágú, egészséges termékeket gyártsunk. A kiváló minőségű alapanyagok használata és a képzett munkaerő ötvözete szavatolja, hogy termékeink mindig frissek és kívánatosak legyenek. Termékskálánk a hagyományos sütőipari termékek mellett korszerű igényeknek megfelelő, szeletelt és csomagolt kenyérféleségeket és süteményeket is magába foglal. Jelen pillanatban hozzávetőlegesen 48 féle kenyér és 180 féle péktermék készül egységeinkben. Az osztrák márkájú HAAS gyártási vonalon nápolyszeletek széles skáláját gyártjuk, amelyek elnyerték a helyi fogyasztók tetszését.

Termékeink a legkiválóbb természetes alapanyagokból készülnek, mesterséges adalékok nélkül. Termékskálánk folyamatosan változik és bővül, igazodva vásárlóink újabb és újabb igényeihez. 2011 júniusától a Merkúr üzletlánccal való együttműködés keretében termékeinket a Góbé márkanév alatt is forgalmazzuk. Jelen pillanatban a Merkúr üzletláncnak 14 féle terméket gyártunk: Góbé finomlisztet (1 és 3 kg-os kiszerelésben), Góbé fehérkenyér-lisztet (1 és 3 kg), Góbé barnakenyér-lisztet (1 és 3
kg), Góbé rozslisztet (1 és 3 kg), Góbé puliszkalisztet (0,5 és 1 kg), Góbé grízt (0,5 kg-os kiszerelésben), Góbé hagyományos rozsos kenyeret, Góbé pékkalácsot és Góbé félbarna kenyeret. Hamarosan Góbé sósperec és kiflik, valamint csokis pufi is kapható lesz az üzletlánc székelyudvarhelyi, gyergyószentmiklósi és csíkszeredai üzleteiben. A HARMOPAN Rt. Hargita megye piacvezető malom- és pékipari cége, emellett pedig egyike a megye legnagyobb vállalatainak – jelenleg 380 embernek biztosít munkát.

Elérhetőségeink :

Cím: Hargita utca 46. szám, 530154,
Csíkszereda, Hargita megye
Tel: +40-266-324424
Fax: +40-266-371387
Web: www.harmopan.ro