A Góbé-fagyi – Ati Cream Rt.

AZ ATI CREAM RT. EGY MAGÁNTŐKÉVEL RENDELKEZŐ ROMÁN-OSZTRÁK-AMERIKAI VEGYESVÁLLALAT, 1993-BAN KRÉMFAGYLALT ELŐÁLLÍTÁSA ÉS FORGALMAZÁSA CÉLJÁBÓL ALAPÍTOTTÁK KÜKÜLLŐKEMÉNYFALVÁN,
HARGITA MEGYÉBEN.

A fagylalt Olaszországból ered, tápereje a magas cukor-, zsiradék-, protein- és vitamintartalmának köszönhető. Az Ati Cream Rt. által gyártott krémfagylalt kiváló minőségű: finom összetétele jégkristálymentes, krémes, olvadási szempontból egyenletes, ermészetes aromákat tartalmaz (vanília, csokoládé, gyümölcsök), homogén csokoládé-bevonata van. A kiváló minőség biztosítása érdekében gyárunkban teljesen új gyártósoron állítjuk elő termékeinket, a csomagolás a nemzetközi normáknak megfelelően higiénikus és esztétikus. Termékeinkre 9 hónap szavatosságot vállalunk –180C-os hőmérsékleten. Jégkrémeket 1994 júliusában kezdtünk gyártani, abban az időszakban még manuálisan töltöttük a különböző aromájú terméket. 1996-ban vállalatunkat elláttuk egy automatikus tölcsérgyártó géppel, 1997-ben egy pálcikagyártó géppel, majd 1998-ban kibővítettük raktárfelületünket is.

A befektetések hatására háromszorosára nőtt jégkrémgyártó kapacitásunk. 2000-ben nagy kapacitású fagyasztókat vásároltunk, ennek köszönhetően 25%-kal sikerült tovább növelnünk a termelést. 2008-ban vásároltunk egy félautomata doboztöltő és adagoló felszerelést. A termelési kapacitás 7000 kg naponta, két váltásban 66 alkalmazott dolgozik a gyárban. Az elmúlt években, eredményeinknek köszönhetően, első és második helyezést is elértünk a Hargita megyei cégek toplistáján. Az Ati Cream
Rt. 12 aromával ízesítve hét kiszerelésben gyárt dobozos jégkrémet, két kiszerelésben jégkrémtortát, valamint több típusú pálcikás és tölcséres jégkrémet. A vállalat összes alkalmazottja ismeri és betartja az élelmiszer-biztonsági és minősítési szabályokat.

Ennek érdekében folyamatos képzéseket tartunk. Munkaközösségünk megértette, hogy mennyire fontos, hogy minőségi termékekkel szolgáljuk ki ügyfeleinket, ezáltal elnyerve bizalmukat. A Góbé-termékcsaládhoz három termékünkkel csatlakoztunk: a 45 g-os, pálcikás, csokoládébevonatú jégkrémmel, a 750 ml-es kis családi jégkrémmel (vanília és joghurt ízekkel) és a jégkrémtortával (joghurt és erdei gyümölcs ízekkel). Fontosnak találjuk a helyi közösség erősítését, valamint azt, hogy a helyi vásárlókban erősítsük a termékeink iránti bizalmat. A Góbé-termékcsalád partnereként is úgy gondoljuk, hogy kötelességünk hozzájárulni régiónk gazdasági fejlődéséhez.

Elérhetőségeink :

Ati Cream Rt.